BAHASA HATI NURANI

Total Tayangan Laman

Selasa, 07 Februari 2012

SINGIRAN GUS DUR



SINGIRAN GUS DUR

ASTAGFIRULLAH ROBBAL BAROOYA ASTAGFIRULLAH MINAL HOTOOYAA
ROBBII ZIDNII ‘ILMAN NAFI’A WA WAFIQNII ‘AMALAN SOOLIHAA
YAA ROSULALLAH SALAAMUN ‘ALAIH YAROFI’ASY NI WADAROJI
‘ATFATA YAJIROTAL ‘ALAMI
YA UHAILAL JUDI WAL KAROMI
YA UHAILAL JUDI WAL KAROMI

NGAWITI INGSUN NGARANG SI’IRAN
KELAWAN MUJI MARING PENGERAN
KANG PARING RAHMAT LAN KENIKMATAN
RINA WENGINE TANPO KETUNGAN
RINA WENGINE TANPO KETUNGAN

DUH BOLO KONCO PRIO WANITO
AJA MUNG NGAJI SYARI’AT BLOKO
KUR  PINTER NDONGENG NULIS LAN MOCO
TEMBE MBURINE BAKAL SENGSORO
TEMBE MBURINE BAKAL SENGSORO

AKEH KANG APAL QURAN HADISE
SENENG NGAFIRKE MARANG LIYANE
KAFIRE DEWEK GAK DIGATE’KE
YEN ESEH KOTOR ATI AKALE
YEN ESEH KOTOR ATI AKALE

GAMPANG KABUJUK NAFSU ANGKORO
ING PEPAHESE GEBYARING DUNYO
IRI LAN MERI SUGIHE TONGGO
MULA ATINE PETENG LAN NISTA
MULA ATINE PETENG LAN NISTA

AYO SEDULUR JO NGLALEAKE
WAJIBE NGAJI SAK PRANAKANE
TUR NGANDELAKE IMAN TAUHIDE
BAGUSE SANGU MULYO MATINE
BAGUSE SANGU MULYO MATINE

KANG ARAN SOLEH BAGUS ATINE
KERONO MAPAN SERI NGELMUNE
LAGU THOREQOT LAN MAKRIFATE
UGO HAQIQOT MANJING RASANE
UGO HAQIQOT MANJING RASANE

AL-QURAN QODIM WAHYU MINULYO
TANPA DINULIS ISO DIWOCO
IKU WEJANGAN GURU WASKITO
DEN TANCEPAKE ING JERO DODO
DEN TANCEPAKE ING JERO DODO

KUMANTIL  ATI LAN PIKIRAN
NGRASUK ING BADAN LAN ING JEROAN
MU’JIZAT RASUL DADI PEDOMAN
MINONGKO DALAN MANJINGE IMAN
MINONGKO DALAN MANJINGE IMAN

KELAWAN ALLAH KANG MAHA SUCI
BUDUR REMBULAN RINA LAN WENGI
DITIRAKATII DIRIYADHOHII
DZIKIR LAN SULUK JO NGANTI LALI
DZIKIR LAN SULUK JO NGANTI LALI

URIPE AYEM RUMONGSO AMAN
DUNUNGE ROSO TONDO YEN IMAN
SABAR NARIMO NAJAN PAS-PASAN
KABEH DINAKDIR SAKING PENGERAN
KABEH DINAKDIR SAKING PENGERAN

KELAWAN KONCO DULUR LAN TANGGO
KANG PODO RUKUN OJO KASIO
IKU SUNNAHE RASUL KANG MULYO
NABI MUHAMMAD PANUTAN KITA
NABI MUHAMMAD PANUTAN KITA


AYO NGLAKONI SEKABEHANE
ALLAH KANG BAKAL NGANGKAT DRAJATE
SENAJAN ASOR TOTO DZOHIRE
ANANGING MULYO MAQOM DRAJATE
ANANGING MULYO MAQOM DRAJATE

NGAWULO PALASTRO ING PUNGKASANE
ORA KESASAR ROH LAN SUKMANE
DEN GADANG ALLAH SUWARGO MANGGANO
UTUH MAYYITE UGO ULESE
UTUH MAYYITE UGO ULESE

YA ROSULALLAH SALAMUN ‘ALAIH YAROFI’ASYANI WADAROJII
‘ATFATA YAJIIROTAL ‘ALAMI
YA UHAILAL JUDI WAL KAROMI
YA UHAILAL JUDI WAL KAROMI

AL-FATIHAH
…………………………………...

Tidak ada komentar: